Mă, tu nu mă vrei! Nu mă vrei! Nu așa cum sunt eu! Tu vrei să mă schimbi, adori asta, vrei să mă vezi cum mă transform în ceea ce îți dorești tu și asta nu se mai poate. Dacă ne întâlneam acum câțiva ani poate vedeai, mă voiai, dar acum nu se mai poate!

Tu vrei o muiere, nu o femeie, vrei una care să plângă și să curețe după tine când te îmbeți ca porcu’, vrei una la care să îi pișe ochii când îi aduci un buchet de flori sau când îți amintești de ziua ei. Nu sunt eu aia, eu sunt aia care te lasă în șanț în propria vomă când te faci ca porcu’, care nu schițează un gest când îi dai o floare, pentru că își poate cumpăra și singură (oricum de ce ai cumpăra niște plante care se usucă în trei zile) și care dacă nu îți amintești de ziua ei, nu e o problemă, pentru că știe că altul o face și cu ăla se va fute în draci, în noaptea și ziua și noaptea și ziua (ai înțeles ideea) următoare. Și de asta mă vrei boule! Mă vrei pentru că sunt tot ceea ce nu găsești în pizdele din cluburi și cafenele!

Și eu merg în cafenele, dar nu o fac ca să atrag vreun ratat, ci pentru că vreau și pot și pentru că îmi place cafeaua, o da, o ador, nu ca pe tine! Merg pentru că nu am uitat de mine, că exist ca persoană, că nu ești tu totul pentru mine! Da, ai citit bine, nu ești tu totul pentru mine! În primul rând mă am pe mine, o am pe mama, îi am pe prietenii mei deci vezi tu nu sunt singură, nu vreau și nu pot să mă agăț de tine, așa că poți pleca chiar acum. Hai du-te, pleacă!

Încă mai ești aici? Te crezi bărbat dintr-o dată? Vrei să spui că nu ești tu ăla care mi-a spus acum vreo două nopți cât de mult îi plac pizdele de care ți-am spus mai sus? Că vrei să te aștept acasă cu supică caldă, copii spălați, câinele plimbat și casa curată. Și când ți-am spus că ești prost dacă aștepți așa ceva de la mine nu ai vrut să mă mai fuți, las că a făcut-o altul pentru tine și încă ce bine a fost mai ales că mă enervaseşi tu înainte!

Ce te plângi că te-am „înșelat”? Știi bine că dacă nu găsesc ceva într-o parte o să caut până găsesc și mai știi cât îmi place să mă fut, oh și încă cum! Sunt curvă, sunt pe interes (nu financiar sau sentimental, boule!), sunt aia care te trimite acasă după ce te-ai terminat și care dacă nu ai fost destul de bun ți-o spune! Da tu ai fost bun și încă cum! Da acum nu mai ești, tu vrei să faci dragoste, eu vreau să mă fut, tu vrei să mă iei în brațe și să mă săruți pe frunte după sex, eu vreau să pleci, să mă pot bucura singură, în liniște de mirosul de după.

Bărbații ca tine văd în mine o provocare: O să o domesticesc, o să o fac de casă, o să o fac să mă iubească, o să o fac eu muiere! Hold your horses guys!!! Nu sunt o pisică sălbăticită, pe care dacă o faci să te iubească o domesticești și e a ta pentru totdeauna! EU SUNT O FEMEIE! Dacă vrei să mă câștigi nu trebuie decât să… Doar nu credeai că e așa ușor? Să îți spun eu cum mă câștigi? Atunci tu ce o să mai faci? Cu ce o să îți mai mănânci nervii?

Spune drept când te-ai chinuit să câștigi o femeie, nu muiere? Când ți-a mâncat ultima dată sufletul vreuna? Pentru că eu asta sunt, mă hrănesc cu sufletele voastre, nu că eu nu aș avea unul, o ba da, am, dar ale voastre sunt mai dulci și voi oricum nu știți ce să faceți cu ele. Nu vreau să mă câștigi greu doar pentru că sunt eu vreo frustrată sau a dracului, nu, nu. Vreau să o faci pentru că merit și pentru că vrei, vrei să te lupți ca să câștigi. Așa sunteți voi, specia voastră, ați fost creați să luptați, de cele mai multe ori ca proști, între voi, dar asta e cireașa de pe tort, asta e în ADN-ul vostru, asta vă face ceea ce sunteți și mie îmi place. Ador să simt mirosul feromonilor în aer, să văd cum vă curge sudoare pe frunte și când aveți o rană, să continuați să mergeți mai departe ca și cum nu ar fi nimic.

Deci vezi tu? Tu nu mă vrei pe mine, vrei ceea ce aș putea fi, dar eu ți-am spus de la început că eu nu mă schimb pentru tine sau pentru altul doar pentru că vrea el asta. Eu sunt o persoană întreagă, nu am nevoie de o jumătate, am nevoie de o altă persoană întreagă. Nu mă cucerești cu un buchet de flori sau cu un cadou de ziua mea, nu, eu vreau să lupți pentru că și tu vrei asta. Da, o vrei, doar că de-a lungul timpului te-ai moleșit, v-a moleșit societatea, dar mai sunt războinici între voi, știu asta, îi văd, doar că sunt prea mulți ca tine care îi acoperă. Vezi, mă, tu nu mă vrei, pentru că tu nu ești un luptător, nu mai ești un bărbat complet, iar eu sunt o femeie, nu o muiere, am personalitate, voce și un vagin, nu o pizdă!

2 gânduri despre “Mă, tu nu mă vrei!

  1. Din pacate asta vor si cauta toate femeile.

    Tu vrei o muiere, nu o femeie, vrei una care să plângă și să curețe după tine când te îmbeți ca porcu’, vrei una la care să îi pișe ochii când îi aduci un buchet de flori sau când îți amintești de ziua ei.

    Sunt putine cele care cauta si altceva, nu vor sa aiba statut de menajera in casa.
    Daca ma crezi odata o tipa chiar mi-a dat de ales, Fie ma port ca cel descris mai sus, fie o terminam.

    Am ales sa fiu acel nenorocit pentru ca o iubeam mult.

    Apreciază

Lasă un comentariu